23/07/2014

navy and white bikini


Moda ne yöne giderse gitsin, hangi renkler o sezonun favorileri olursa olsun, marine dediğimiz renkler; lacivert, beyaz, kırmızı asla demode olmaz. Ben de lacivert-beyazın birlikteliğinden vazgeçemeyenlerdenim. Bu birlikteliğin en sevdiğim yanı ise spor, casual, klasik her tarza uyum sağlamaları.

Bikini modellerinden biraz bahsedecek olursak; üstlerde birkaç sezondur bando modeller popüler; boyundan bağlı üçgen modelleri tahtından edecek kadar.  Bu modeller güneşlenme sonrası minimum iz bırakması açısından avantajlı, güneşlenmediğiniz zamanlardaysa askılarını takıp hareket edebildiğiniz için güvenli.

Hepinize eğlenceli tatiller diliyorum!
Whatever is the season's fashion, whatever colours are in, marine colours navy, white, red are never out of fashion. I can never give up navy-white friendship. What I like of them is, they go well with many styles; sport, casual, classical.

If we talk a little about bikini styles; recently bandeau tops are popular enough to uncrown triangle ones. They are user friendly as they leave minimum sunburn marks. And safe as you can put the straps on while not sunbathing.

Wish you all a joyful holiday!











KOTON lacivert bikini alt / navy bikini bottom
PENTİ beyaz bando bikini üst / white bandeau bikini top
H&M gözlük ve şapka / sunnies and hat
SWATCH saat / watch

photos by Banu Günbal

No comments:

Post a Comment